Brandwijk-Coaching verzorgd workshop

Brandwijk-Coaching verzorgd workshop

brandwijk coaching, uw coach voor uw dynamische ontwikkeling

Op donderdag 6 september 2018 verzorgt Brandwijk-Coaching ons eerste businesscafe van het nieuwe seizoen. Wij nodigen u uit om op deze avond aanwezig te zijn.

Locatie: Cafe de Hoek

Inloop: 20:00 uur – 20:15 uur

Start workshop: Brandwijk-Coaching

Einde: 23:00 uur

Alle data’s van het businesscafe hebben we alvast voor u op een rij gezet, zodat u deze kunt noteren in uw agenda

Hieronder stelt ondernemer Cor Brandwijk zich aan u voor:

Over CorCor Brandwijk Coaching verzorgd ons businesscafe van donderdag 6 september 2018 in cafe de hoek te Koudekerk aan de Rijn

Getrouwd met Ilona en een trotse vader van Sebastiaan en Larissa. Daarnaast opa van Giovanni mijn allergrootste vriendje.

Anderen noemen mij vaak energiek en motiverend en geven aan het fijn te vinden om met mij samen te werken. Heel graag kom ik in de natuur, aan de kust van Noordwijk en omgeving, om te wandelen, hard te lopen en om Mindfull hardloop cursussen te verzorgen. Daar word ik erg gelukkig van.

Een van mijn grootste motivaties is mensen begeleiden naar een betere balans in hun ‘zijn’ en ‘zingeving’.

Sleutelwoorden die mijn werkwijze typeren zijn: Energiek, voeler, denker, deler en betrokken, luisterend, zacht met kracht, vragensteller, mensgericht. Dat maakt mij een bevlogen en betrokken trainer/coach. In mijn begeleiding ben ik serieus, vertrouwelijk, oprecht en eerlijk en is er ook ruimte voor humor en relativering.

Ervaring

* 16 jaar docent MBO. vanaf 2012 begeleider/coach van docenten en onderwijs teams

* Vanaf 2015 gecertificeerd professioneel coach op individueel en team niveau

* Fit and Free in your mind (Mindful run cursussen) en Trail run instructeur

Werkwijze

Alle opdrachten kunnen op persoonlijke wensen en op maat worden afgesproken.

Opdrachten waar ik mij goed bij voel zal ik vol vertrouwen aannemen en uitvoeren.

Ik hanteer een vast uurtarief die op mijn website te vinden zijn.

Inhoud Workshop

De maatschappij gaat in een sneltreinvaart en is nagenoeg niet stil te zetten. Onze 24 uurs economie vraagt veel van de mensheid. De mensen die ik individueel of in teams begeleid vinden het vaak erg lastig om balans te vinden in hard werken, presteren en rust nemen. (zelftijd hebben)

Ook zie ik het samenwerken tussen mensen, op allerlei vlakken, vaak mis gaan door onhandige communicatie en niet gezien worden.

Keuzes durven maken als individu en echt uitspreken hoe men zich voelt is een uitdaging voor velen. Je mag tegenwoordig nagenoeg niet kwetsbaar zijn of andere meningen hebben zonder dat dit gerespecteerd wordt door anderen. Wat wil je als individu nu eigenlijk echt. Kun jij voldoende jezelf zijn. Kunnen we fouten maken zien als leren of heb je het gevoel dat je daar op word afgerekend?

Graag ondersteun ik individuen of teams bij het zoeken naar de ideale werksfeer. Je eigen en elkaars kwaliteiten zien en deze ook benutten.

Mijn opgebouwde expertise ligt in het vinden van een goede balans tussen (werk)druk en ontspanning. Tussen presteren en genieten. Leren keuzes te maken uit je gevoel en niet omdat dit van je verwacht wordt door de maatschappij of wie dan ook.

Actief zijn

Sporten helpt mij al jaren om mij fit te voelen. Veel mensen zijn te moe van hun dagelijkse werk of andere verplichtingen waardoor het moeilijk is je te motiveren om te sporten.

Op de term sporten zit vaak een lading. Ik adviseer om actief bezig te zijn. Vanuit een Mindfull basis gaan bewegen op jouw eigen niveau. Mijn cursus bestaat uit een combinatie van; wandelen/hardlopen, neusademhaling, meditatie, Yoga en fun. Weer eens ouderwets genieten en plezier maken vanuit het kind in ons. De cursus duurt 5 x 1,5 uur en een vervolg cursus wordt op dit moment ontwikkeld. Kosten zijn 50 euro (excl. BTW) Ook verzorg ik clinics bij bedrijven om deze kennis en technieken in te zetten op de werkplek. Vaak combineer ik deze vaardigheden bij de Teamcoachopdrachten.

Afspraken

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt door mijn presentatie kom ik graag naar je toe voor een kennismakingsgesprek. Ook is het mogelijk om bij mij thuis het gesprek te voeren en samen te onderzoeken wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Cor

0624664803

www.Brandwijk-Coaching.nl

brandwijk coaching, uw coach voor uw dynamische ontwikkeling