Brandweer Koudekerk verzorgd businesscafe van 1 november

brandweer kazerne Koudekerk organiseert het businesscafe van november 2018

Op 1 november staat de tweede bijeenkomst van het derde seizoen van het BusinessCafé Koudekerk op het programma.

Elke eerste donderdagavond van de oneven maanden organiseert BusinessCafé Koudekerk een netwerkbijeenkomst voor enthousiaste ondernemers uit Koudekerk e.o. Een mooie laagdrempelige gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en uw eigen naamsbekendheid te vergroten. Niet alleen maar borrelen en netwerken, ook inspiratie opdoen met een presentatie van een spreker! Deze keer geheel verzorgt door brandweerkazerne Koudekerk. Ze gaan u deze avond een presentatie geven over het mooie en belangrijke werk dat ze voor onze gemeenschap doen.

Let op! – Locatie Brandweerkazerne Koudekerk!

Weet jij wat de brandweer voor het dorp doet? Of weet jij wat er allemaal bij komt kijken als er brand in jouw bedrijf ontstaat?

Op 1 november geeft de brandweerkazerne Koudekerk aan den Rijn een informatieve presentatie over het werk van een vrijwilliger brandweerman/vrouw.
Kazerne Koudekerk aan den Rijn is 1 van de 47 brandweerkazernes van Brandweer Hollands Midden.
De 18 enthousiaste vrijwilligers van deze kazerne staan dag en nacht klaar voor de inwoners van Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude Rijndijk. In echte noodsituaties kan de brandweer het verschil maken. Want naast het blussen van branden en het redden van mens en dier, verleent de brandweer ook hulp bij ongevallen.

De vrijwilligers van de kazerne nodigen je van harte uit voor de presentatie tijdens het business café.
Na de presentatie weet je:
– Wie we zijn
– Wat we doen
– Wat het inhoudt om vrijwilliger worden en te zijn

Aanmelden?
Nee dat hoeft niet, maar mag uiteraard wel.
Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze Netwerkborrels.
Wij hanteren geen lidmaatschap. Alle ondernemers uit Koudekerk e.o. zijn meer dan welkom.
Mede door de “vrienden van” en sponsoren, is en blijft de entree gratis. Het eerste kopje koffie of thee wordt aangeboden door Eetcafé de Hoek. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Ook “vrienden van” BusinessCaféKoudekerk worden en genieten van alle voordelen daarvan? Kijk dan snel op ons geheel vernieuwde website voor meer info.

Nog even in het kort:

Wanneer: donderdag 1 november 2018
Waar:  Brandweer Kazerne Koudekerk
Koudekerk aan den Rijn
Inloop: 20.00 uur – 20.15 uur
Einde:  23.00 uur
Kosten: gratis entree
Na de presentatie is het mogelijk om een drankje te drinken in Cafe de Hoek