Uitnodiging Businesscafe Koudekerk

Jeanette Borger van Justvideo verzorgt het business cafe van januari 2019 vanuit cafe de hoek te Koudekerk aan den Rijn

Elke eerste donderdagavond van de oneven maanden organiseert BusinessCafé Koudekerk een netwerkbijeenkomst voor enthousiaste ondernemers uit Koudekerk e.o. Een mooie laagdrempelige gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en uw eigen naamsbekendheid te vergroten.
Niet alleen maar borrelen en netwerken, ook inspiratie opdoen met een presentatie van een spreker! Deze keer is het Jeanette Borger van Justvideo.nl.
Daarnaast zal het organisatie team van de gelegenheid gebruik maken om de Sponsoren en “Vrienden van” te bedanken en iedereen een voorspoedig, gezond en
zakelijk nieuwjaar te wensen.

De kracht van video en het gemak van vloggen. Je kan er niet meer omheen!
Steeds meer ondernemers profiteren van het fenomeen van zelfgemaakte video’s.
Ze bouwen sterke positie als expert in hun branche, zijn goed zichtbaar voor hun doelgroep en halen meer leuke opdrachten binnen.
Zou jij ook willen online gemakkelijk gevonden te worden door jouw ideale klant, die exact zoekt wat jij aanbiedt?

Op donderdag avond 3 januari neemt Jeanette Borger ons mee achter de schermen van zakelijk vloggen.
Hoe kom je altijd op de boeiende onderwerpen, hoe maak je professioneler ogende video’s en hoe zit het nou met dat camera-angst?
Jeanette heeft jarenlang ervaring in film en bedrijfsleven en helpt ondernemers naar effectieve videomarketing. In haar bedrijf JustVideo.nl is zij een Video consultant, regisseur en producer.

Aanmelden?

Nee dat hoeft niet, maar mag uiteraard wel via info@businesscafekoudekerk.nl
Alle ondernemers uit Koudekerk e.o. zijn meer dan welkom om deel te nemen aan een van onze Netwerkborrels zonder verdere verplichtingen.
Wij hanteren geen lidmaatschap. Mede door de “vrienden van” en sponsoren, is en blijft de entree gratis. Vrijwillige bijdrage van € 10,- in de fooienpot wordt gewaardeerd.

Wanneer: donderdag 3 januari 2019
Waar:  Eetcafe “de Hoek”  Koudekerk aan den Rijn
Inloop: vanaf 19.30
Einde:  23.00 uur
Kosten: gratis entree, consumpties voor eigen rekening,  fooienpot aanwezig.