Jeanette Borger verzorgde Businesscafe Koudekerk van 3 januari

Jeanette Borger verzorgde Businesscafe Koudekerk van 3 januari

Businesscafe_Koudekerk

Afgelopen donderdagavond vond het eerste businesscafé van 2019 plaats. Vanaf half acht waren alle ondernemers uit Koudekerk en omstreken uitgenodigd in Cafe de Hoek om daar met elkaar het nieuwe jaar in te luiden.

Presentatie Justvideo

De eerste presentatie van 2019 werd gedaan door Jeanette Borger van Justvideo. Jeanette heeft een mooi verhaal verteld over de wereld van het vloggen. Op 14 januari as is er een workshop vloggen en ook biedt Jeanette een online cursus aan die nu voor een aantrekkelijke prijs te volgen is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via www.justvideo.nl

Bedanken sponsoren

Na de presentatie werden alle sponsoren van het businesscafé door Wim van den Berg bedankt voor hun steun en kregen een mooi presentje uitgereikt. We hopen dat meer ondernemers zich zullen aansluiten. Voor meer informatie neem contact op via info@businesscafekoudekerk.nl

Noteer 7 maart in uw agenda

Op 7 maart 2019 staat het volgende businesscafé op het programma. Noteer deze datum alvast in uw agenda en zorg dat u er ook bij kunt zijn. Het businesscafé is een uitstekende mogelijkheid op te netwerken.

Graag tot ziens!