Verslag Businesscafe 7 maart

Op 7 maart j.l. heeft Frank Colijn van Colijn Verzekeringen tijdens het businesscafe een presentatie gehouden over cyber criminaliteit. Het was wederom een mooie avond voor ondernemend Koudekerk en omstreken.

Frank heeft een mooi verhaal gehouden over zijn passie, de verzekeringswereld. Zijn bedrijf Colijn Verzekeringen heeft een uitstekende naam opgebouwd en u kunt bij Frank terecht voor het beste advies op alle gebieden. Of het nu gaat om particuliere verzekeringen of zakelijke, u krijgt bij Frank altijd waar voor uw geld.

Dat Frank gepassioneerd is bleek op de avond zelf wel uit zijn verhaal over cybercriminaltiet. Het is een serieus hedendaags probleem waar iedere ondernemer goed over na moet denken. Colijn verzekeringen kan u hiermee helpen door het beste advies voor uw bedrijf te geven. Wilt u meer informatie? Ga naar www.colijnverzeringen.nl

Op 2 mei staat het laatste businesscafe van dit seizoen gepland. Wilt u op deze avond uw bedrijf in the picture zetten? Stuur ons een mail via info@businesscafekoudekerk.nl

Colijn verzekerigen