2 mei weer businesscafe!

Businesscafe Koudekerk, voor alle ondernemers om met elkaar te netwerken.

Elke eerste donderdagavond van de oneven maanden organiseert BusinessCafé Koudekerk een netwerkbijeenkomst voor enthousiaste bedrijven, organisaties en ondernemers. Een mooie laagdrempelige gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en uw eigen naamsbekendheid te vergroten.
Niet alleen maar borrelen en netwerken, ook inspiratie opdoen met een korte presentatie van een spreker! Deze keer is het Norman van Es van  N.van Es Management & Advies.

Norman zal aansluiten op wat Frank Colijn eerder vertelde over Cybercriminaliteit.
Hij zal spreken en vragen beantwoorden over het beschermen van (persoons-)gegevens en wat de wetgever verwacht, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Jouw klanten/leden verwachten dat jij goed met hun persoonsgegevens omgaat en zogenaamde “passende maatregelen” neemt. Voor de wat kleinere organisaties is het een hele klus om dit te overzien en in voldoende mate te voldoen aan de verplichtingen vanuit die AVG.

Hoe zit dat bij jullie? Al helemaal klaar? Of??

Wat zijn jouw knelpunten om te voldoen aan die AVG?

• Kennis van de materie?

• Tijd om alles zelf uit te zoeken en te lezen?

• Budget?

Hoe kan je, relatief eenvoudig, voldoende kennis van zaken krijgen, tegen minimale kosten en met een beperkte hoeveelheid tijd? In de daarvoor beschikbare tijd zal Norman de hoofdlijnen van de aanpak “AVG Verantwoorden en in control” bespreken en toelichten.

Wat kan jij vooraf zelf doen?

Norman heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van privacy en informatiebeveiliging.
Door de jaren lange ervaring en de vele concrete voorbeelden en opdrachten uit de praktijk als manager en bedrijfsadviseur is hij de man die je kan helpen op dit gebied. Heb je behoefte aan inzicht in de eigen organisatie en of je nog, dringend, stappen moet en kan zetten voor de diverse uitdagingen op korte termijn, met het oog op de nabije toekomst? Nodig hem uit voor een kop koffie, of maak gebruik van zijn maandelijks telefonisch spreekuur!

De functie:
De bijeenkomsten vinden elke 1e donderdagavond van de oneven maanden plaats. Meestal in Café De Hoek. Andere plaatsen mogen en kunnen uiteraard ook. De bijeenkomst open je samen met het team. Je ontvangt onze bezoekers. Daarnaast profileer jij je als netwerker/verbinder tijdens onze bijeenkomsten en help je bij het opstellen van de nieuwsbrief of het uitzoeken van de onderwerpen, het maken van leuke foto’s en filmpjes en eventuele vlogs.

Samen met team BCK gaan we ook de komende periode volop aan de slag met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2019/2020, nieuwe ideeën zijn altijd welkom.

“Functie eisen”:
• Je bent vrolijk, representatief en durft voor een publiek te spreken;
• Je bent een organisatietalent die prioriteiten kan stellen;
• Je kunt out of the box denken. Wij bieden:
Vermelding als vrijwilliger op onze website, social media en nieuwsbrief (moment of shine om je eigen onderneming onder de aandacht te brengen) en toegang tot een gezellige netwerkgroep

Laat ons niet zitten en kom netwerken bij de gezelligste club in het groene hart!!

Nog even in het kort: Wanneer: Donderdag 2 mei 2019
Waar:  Eetcafe “de Hoek”  Koudekerk
Inloop: vanaf 19.30
Einde:  22.30 uur
Kosten: gratis entree, consumpties voor eigen rekening,  fooienpot aanwezig.

Eerste kop koffie of thee wordt aangeboden door Eetcafe “de Hoek”