Succesvolle en gezellige netwerkbijeenkomst Business Cafe Koudekerk

Businesscafe Koudekerk was onlangs te gast bij Medoclean textielservice

Begin september is de periode om het netwerken tussen ondernemers in Koudekerk en omstreken weer op te starten. Afgelopen donderdag 5 september brachten we een bezoek aan het bedrijf Medo Clean aan de Hoogewaard 180 Koudekerk aan de Rijn.

Direct bij het handenschudden en kennismaken was er een gezellige sfeer. We werden zeer gastvrij ontvangen in het prachtige complex aan de Hoogewaard. Ik keek mijn ogen uit.

Wat een prachtig bedrijf. Modern, netjes en overzichtelijk. Na een lekker bakkie koffie en een warm welkom van Michael, volgde een presentatie over de geschiedenis van Medo Clean.

Mooi om die passie voor het vak te zien bij het oorspronkelijke familiebedrijf en de huidige eigenaren. Het vergt uithoudingsvermogen en een professionele drive om een modern bedrijf als deze te verhuizen en (naar de wettelijke eisen) te leiden. Met een team van rond de 28 mensen lijkt het prima te lukken.

Na de presentatie werden we in twee groepen door het mooie bedrijf rondgeleid. Tot in de details werden de apparaten en de routing van het bedrijf verteld. Vooral de groeimogelijkheden en de moderne technieken vond ik indrukwekkend. Er komt enorm veel bij kijken om met de huidige wettelijke milieu eisen de kleding schoon en fris te krijgen.

Na de rondleiding dronken we nog wat met elkaar en was er ruimte om bij te kletsen en te netwerken. Het viel mij op dat de opkomst groot was. Ruim 20 ondernemers uit de regio waren aanwezig. Mooi om te zien. Gezellig en nuttig als ondernemers elkaar zo goed weten te vinden.

We hebben als Business Café Koudekerk nog genoeg leuke ideeën en enthousiaste ondernemers die hun passie willen presenteren. Het belooft een leuk en nuttig ondernemers jaar te worden.

We zien jullie graag op de volgende bijeenkomst 7 november