Businesscafé Koudekerk nieuws

• Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:2020

Beste ondernemers van Koudekerk aan den Rijn en omsteken. Donderdagavond 3 september hebben we met een klein groepje ondernemers genoten van de eerste bijeenkomst van het Business Café Koudekerk.

De opkomst was gezellig en zeker nuttig maar toch ook wel minimaal bezocht. Wellicht heeft de Corona situatie hier invloed op gehad en dat is begrijpelijk. Daarnaast lijkt het dat de ondernemers in deze setting wat minder behoefte hebben om elkaar te ontmoeten. Terwijl het vorige seizoenen van het Business Café Koudekerk de bedrijfsbezoeken wel heel veel bezoekers opleverde.

We hebben hier met elkaar over gesproken en daar is een beslissing uit voort gekomen.

Komende maanden zal het Business Café Koudekerk even een stap op de plaats maken en geen bijeenkomsten organiseren. Ons plan is om rond februari 2021 weer een bijeenkomst te plannen welke zal plaatsvinden bij een ondernemer uit onze regio. Ideeën t.a.v. een bedrijfsbezoek zijn meer dan welkom. Manon en Cor zullen dan de mogelijkheden onderzoeken.

De organisatie voor de bijeenkomsten vanaf februari 2021 van BCK worden vanaf dan ook georganiseerd door Manon Posthuma en Cor Brandwijk. Marcel stelt Eetcafé De Hoek nog altijd beschikbaar voor een bakje koffie of een borrel wanneer het BCK daar in de toekomst weer gebruik van wil maken. Edwin Plasmeijer zal de website beheren voor de komende jaren. Fijn!

Dan komen we vanzelf bij Wim van den Berg die heeft besloten om een stapje terug te doen wat wij natuurlijk respecteren. Wim enorme dank voor al jouw energie en inzet voor het BCK de afgelopen jaren. We zien je graag terug als collega-ondernemer voor een bakkie koffie bij de bijeenkomsten in de toekomst.

Beste ondernemers, enthousiaste bedrijven en organisaties we wensen jullie vooral een gezonde periode en goede zaken de komende maanden.

Jullie ideeën, gedachten of een uitnodiging in jullie bedrijf voor een bijeenkomst met de ondernemers van het Business Café Koudekerk zijn altijd van harte welkom.
Het blijft nu eenmaal en mooie laagdrempelige gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en uw eigen naamsbekendheid te vergroten.
Vooral gezellige ontmoetingen en borrelen met daarnaast netwerken en ook inspiratie opdoen met bijvoorbeeld een korte presentatie van een collega-ondernemer!

Dat is waar wij nog altijd in geloven en blijft het motto van BCK.

Tot ziens

Met hartelijke groet